„Undă verde” după proteste de stradă

Societatea Company Med SRL din Pechea, condusă de soţii Mihai şi Daniela Măncilă, a primit, în sfârşit, autorizaţia de construcţie necesară extinderii spaţiilor de producţie.

După cum „Viaţa liberă” a scris la vremea respectivă, angajaţii societăţii au ieşit, pe 30 iunie, în stradă în plină şedinţă a Consiliului Local, nemulţumiţi că autorităţile tergiversează formalităţile ce permiteau extinderea firmei. Salariaţii îi acuzau de această situaţie pe secretara primăriei, Gica Sălcianu, consilierul local PDL, George Ştefu, şi şeful de partid al acestuia din urmă, Marian Meca.

În timp ce salariaţii demonstrau în faţa primăriei, primarul comunei Pechea, Iancu Boldea, a declarat presei că problema societăţii Company Med SRL „tocmai este pe cale de a se rezolva” şi că „până marţi” firma va primi autorizaţia de construcţie.

„Primarul s-a ţinut până la urmă de cuvânt. Ce-i drept, autorizaţia nu a fost eliberată marţi, ci miercuri pentru că doamna secretară a mai găsit o hârtie de solicitat”, ne-a declarat Daniela Măncilă.
Chiar dacă, pe moment lucrurile par a se fi rezolvat, se pare că povestea încă nu s-a încheiat. „Chiar astăzi lucram la o plângere împotriva secretarei, pe care o vom depune la Prefectură, la comisia care analizează activitatea funcţionarilor publici. Dar să vedem ce va mai urma, pentru că în continuare am primit ameninţări şi din partea dlui Ştefu”, a precizat ieri Daniela Măncilă. După cum se vede, după un „meci” ar putea urma un altul.

Comments are closed.

error: Content is protected !!